ELLADE viaggi
AGENZIA VIAGGI A OTRANTO

 TEL. +39 0836 801578      FAX 802746      E-MAIL: info@elladeviaggi.it

> HOME

> Chi siamo


TRAGHETTI

> Grecia

> Albania

> Montenegro

> Croazia

> Turchia

PRENOTA

ON-LINE


VACANZE

> Grecia

> Salento

> Albania

> Crociere

> Yachts


BIGLIETTERIA

> Traghetti

> Autolinee

> Aerei

> Treni


SHQIP ENGLISH


> W. Union

> Offerte

> Area ADV


CONTATTACI


> Site map

Tragete ITALI - GREQI

Linjat nga Brindizi, Bari, Ankona dhe Venezia per ne GREQI

nisjet per ne KORFUZ, IGUMENICE, PATRAS, CEFALONI, ZANTE, PAKSOS

 

Nisjet nga BRINDIZI per ne GREQI

TIPI I ANIJES

LINJA

OPERATIVITETI

Tragete

GRIMALDI LINES

Brindizi - IGUMENICE

Brindizi - PATRAS

Brindisi - KORFUZ

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 PRENOTO ON LINE

Tragete

EUROPEAN FERRIES

Brindisi - KEFALONIA

Brindisi - ZANTE

VETEM NE VERE

nisjet ne mbremje

 PRENOTO ON LINE

Ionian Star, nuova nave sulla linea diretta Brindisi Cefalonia

 

Nisijet nga BARI per ne GREQI

TIPI I ANIJES

LINJA

OPERATIVITETI

Tragete

SUPERFAST FERRIES

Bari - IGUMENICE - PATRAS

Bari - KORFUZ

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 KAMPING NE BORD

 OFERTA PER FAMILJE

 PRENOTO ON LINE

SUPERFAST FERRIES: Bari - Corf¨ - Igoumenitsa - Patrasso

Tragete

VENTOURIS FERRIES

Bari - KORFUZ - IGUMENICE

Bari - KEFALONIA

Bari - ZANTE

VETEM NE VERE

nisjet: ne mbremje

 OFERTA PER FAMILJE

 PRENOTO ON LINE

Ventouris Ferries, Traghetto BARI, Linea Bari - Corf¨ - Igoumenitsa

 

Nisjet nga ANKONA per ne GREQI

TIPI I ANIJES

LINJA

OPERATIVITETI

Tragete

SUPERFAST FERRIES

Ankona - IGUMENICE

Ankona - PATRAS

Ankona - KORFUZ

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 KAMPING NE BORD

 OFERTA PER FAMILJE

 PRENOTO ON LINE

SUPERFAST FERRIES: Ancona - Igoumenitsa - Patrasso

Tragete

MINOAN LINES

Ankona - IGUMENICE - PATRAS

Pire - Krete (Heraklion)

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 KAMPING NE BORD

 OFERTA PER FAMILJE

 PRENOTO ON LINE

MINOAN LINES: Ancona - Igoumenitsa - Patrasso

Tragete

ANEK LINES

Ankona - IGUMENICE - PATRAS

Ankona - KORFUZ

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 KAMPING NE BORD

 OFERTA PER FAMILJE

 PRENOTO ON LINE

ANEK LINES: Ancona - Igoumenitsa - Patrasso

 

 

Nisjet nga VENEZIA per ne GREQI

TIPI I ANIJES

LINJA

OPERATIVITETI

Tragete

ANEK LINES

Venezia - IGUMENICE - PATRAS

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 OFERTA PER FAMILJE

 KAMPING NE BORD

 PRENOTO ON LINE

ANEK LINES: Venezia - Corf¨ - Igoumenitsa - Patrasso

Tragete

MINOAN LINES

Venezia - IGUMENICE - PATRAS

GJATE GJITHE VITIT

nisjet: ne mbremje

 KAMPING NE BORD

 OFERTA PER FAMILJE

 PRENOTO ON LINE

MINOAN LINES: Ancona - Igoumenitsa - Patrasso

 

Duke klikuar mbi emrin e kompanise ose mbi itinerarin, mund te konsultosh oraret dhe tarifat (ne italisht).

Duke klikuar mbi "prenoto on line" mund te verifikosh disponueshmerine, tarifat e gjithashtu mund edhe te prenotoni.

     

LEGJENDA

 KAMPING NE BORD

Mundesi per te bere kamping ne bord, duke paguar bileten vetem si  ponte mund te flini ne kamperin tuaj te parka ne nje garazh te hapur. Kliko ketu per  te pare anijet qe ofrojne kete sherbim.

 OFFERTE FAMIGLIA

Jane te parashikuara oferta speciale per familje  me 3/4 persona. Per informacione te metejshme na kontaktoni.

 PRENOTO ON LINE

Eshte e mundur te verifikoni disponueshmerine, tarifat apo edhe te prenotoni ne kohe  reale.  Nese nuk shfaqet itinerari i kerkuar, mund  te na kontaktoni ne numrin e tel. 0836 801578 ose me e-mail: info@elladeviaggi.it

Per te pare kushtet e pergjithshme te trasportit per kompanite e lart permendura, KLIKO KETU


ů tek ne mund te prenotosh e te njohesh disponueshmerine e te gjithe trageteve e te mjeteve te shpejta qe lidhin Italine me Greqine, por gjithashtu edhe te trageteve te brendshem nga Pireu, Rafina, Selaniku, Agios Konstantinos dhe Velos drejt  gjithe ishujve!


LINJA TE BRENDSHME

HELLENIC SEAWAYS - AEGEAN SPEED LINES - BLUE STAR FERRIES - KEFALONIAN LINES - MINOAN LINES - SEA JETS

ISHUJ JONIAN

; nga Killini ne Cefaloni (Poros) dhe ne ITAKE (Pissaetos), nga Killini ne Zakynthos

nga Cefaloni (Sami) ne ITAKE (Pissaetos) e kunderta

nga Korfuzi ne Paxos

DETI EGJE

nga PIREU ne PATMOS, LEROS, KALIMNOS, KOS, NISSIROS, RODI, TILOS, SIMI, IKARIA, SAMOS, SIROS, MYKONOS, CHIOS, MITILENE, LEMNOS, KAVALA, PAROS, NAXOS, SANTORINI, SIKINO, FOLEGANDRO, AMORGO, ANAFI

nga RAFINA ne TINOS, MYKONOS, ANDROS

nga AG. KONSTANTINOS dhe VOLOS ne SKOPELOS dhe ALONISSOS

KRETA

nga PIREU ne HERAKLION, RETHYMNO dhe CHANIA

TURQI

nga RODI ne MARMARIS dhe DATCA

PER TE PARE ORARET E TARIFAT E PER TE PRENOTUAR KLIKO KETU


Per informacione e prenotime tragetesh per ne Greqi:

VERIFIKO DISPONUESHMERINE DHE PRENOTO ON-LINE

ose telefono ne numrin 0836 801578 - fax 0836 802746

e-mail: info@elladeviaggi.it


KTEHU NE KATEGORINE TRAGETE | TRAGETE PER NE SHQIPERI | TRAGETE PER NE MAL TE ZI | SI TE PRENOTOSH