ELLADE viaggi
AGENZIA VIAGGI A OTRANTO

 TEL. +39 0836 801578      FAX 802746      E-MAIL: info@elladeviaggi.it

> HOME

> Chi siamo


TRAGHETTI

> Grecia

> Albania

> Montenegro

> Croazia

> Turchia

PRENOTA

ON-LINE


VACANZE

> Grecia

> Salento

> Albania

> Crociere

> Yachts


BIGLIETTERIA

> Traghetti

> Autolinee

> Aerei

> Treni


SHQIP ENGLISH


> W. Union

> Offerte

> Area ADV


CONTATTACI


> Site map

QENDRA E PRENOTIMEVE TE TRAGETEVE

Te gjitha linjat per SHQIPERI - GREQI - MALIT TE ZI

 

SI TE PRENOTOSH

PRENOTO NGA SITI YNE (pagese me karte krediti)

Te prenotosh on-line eshte e lehte dhe e shpejte. Kliko mbi pulsantin “prenota on line” dhe ndiq hap pas hapi istruksionet qe kerkohen. Mund te verifikosh disponueshmerine efektive dhe te marresh faturim paraprak ne kohe reale, per te kompletuar prenotimin eshte e nevojshme te shenoni numrin e kartes se kreditit per pagesen. Do te merrni menjehere konfirmimin e perenotimit (dhe nje numer personal) qe do sherbeje per te terhequr biletat prane zyres se imbarkimit te kompanise perkatese dhe per check-in diten e nisjes. Biletat terhiqen direct ne portin e nisjes (nuk eshte e nevojshme te vini ne zyren tone ne Otranto).

CLIKO KETU per te prenotuar on-line

 

PRENOTO ME TEL, E-MAIL OSE FAX (pagese me fature paraprake bankare, fature poste ose karte krediti)

Operatoret tane jane ne dispozicionin tuaj per t’ju dhene informacione per oraret dhe tarifat e te gjitha kompanive te disponueshme, per te bere fatura paraprake dhe prenotime per te gjetur keshtu solucionet me te mira  dhe me te pershtatshme per udhetimin tuaj.

Nese keni veshtiresi ne perdorimin e sitit apo nese nuk deshironi te perdorni karten tuaj te kreditit, na kontaktoni, pagesa per prenotimet e bera ne menure telefonie, me e-mail dhe fax mund te behet edhe me fature paraprake bankare ose me fature poste.

Pasi te keni bere prenotimin, ju dergojme nje leter konfirmimi me e-mail ose fax ne te cilen do gjeni te gjitha udhezimet per pagesen (kodi Iban per fature paraprake bankare dhe te dhenat per fature poste).

Ju kerkojme qe me pas te na dergoni me e-mail ose fax kopjen e ricevutes se pageses per pagesen e bere, pas kesaj ju dergojme gjithmone me e-mail, fax ose sms konfirmimin perfundimtar per prenotimin (me kodin tuaj personal) per te terhequr bileten dhe per te bere check-in diten e nisjes ne zyren e imbarkimit te kompanise ku keni blere bileten. Biletat terhiqen direkt ne portin e nisjes (nuk eshte e nevojshme te vini ne zyren tone ne Otranto).

Numri yne i telefonit per prenotime eshte: 0836.801578 (8 linja kerkimi automatike), e-mail-i yne eshte: info@elladeviaggi.it dhe numri yne i fax-it eshte: 0836.802746.

Per te shkuar te faqja e trageteve CLIKO KETU

 

PRENOTO ME ANE TE AGJENSISE TENDE TE BESUAR

Nese deshironi mund te shkoni ne cdo agjensi udhetimesh per te na kontaktuar e per te bere prenotime me kompanine qe deshironi. Na kontaktoni per te njohur emrin e agjensise me te afert per ju.

 

EJANI NA TAKONI NE ZYREN TONE

Nese vini ne zyren tone ne Otranto, mund te prenotoni dhe te blini bileten qe deshironi ose edhe te terhiqni bileten prenotimin e te ciles e keni bere me internet ose ne menyre telefonike. Na gjeni ne Otranto ne rrugen e Portit (menjehere para hyrjes ne port).

 

INFORMACIONE TE NEVOJSHME

BILETAT ELEKTRONIKE

Tashme pjesa me e madhe e kompanive ka huazuar perdorimin e biletave “elektronike” ose me sakte, jep nje kod konfirmimi me te cilin presantoheni diten e nisjes ne zyren e imbarkimit per te bere direkt check-in (kontrollin). Eshte nje sistem i sigurte dhe i organizuar mjaft mire, eviton problemin e dergimit te biletave origjinale me poste (nese humbasin mund te rimborsohen minimumi vetem pas 6 muajsh).

Per me teper, te kesh biletat origjinale ne momentin e check-in-it nuk garanton asnje prioritet per mbylljen e procedurave te imbarkimit.

 

INFORMACIONE TE TJERA

Ne periudhat e flukseve (qershor, korrik e gusht) per shkak te telefonatave te shumta, linjat tona mund te rezultojne shpesh te zena. Ata qe e kane te veshtire te na kontaktojne, rekumandojme qe te na dergojne nje kerkese me e-mail ose fax dhe do ju pergjigjemi sa me shpejt.

 

ORARET TONA

nga e HENA ne te PREMTE: nga ora 9:00 deri ne oren 20:00 (orar i vazhduar)

te SHTUNEN: nga ora 9:00 deri ne oren 13:00 dhe nga ora 16:00 deri ne oren 20:00

te DIELEN jemi te mbyllur.


INFORMACIONE dhe PRENOTIME TRAGETESH:

tel. 0836 801578 - fax 0836 802746

e-mail: info@elladeviaggi.it 


KTEHU NE KATEGORINE TRAGETE | TRAGETE PER NE SHQIPERI | TRAGETE PER NE GREQI | TRAGETE PER NE MAL TE ZI