ELLADE viaggi
AGENZIA VIAGGI A OTRANTO

 TEL. +39 0836 801578      FAX 802746      E-MAIL: info@elladeviaggi.it

> HOME

> Chi siamo


TRAGHETTI

> Grecia

> Albania

> Montenegro

> Croazia

> Turchia

PRENOTA

ON-LINE


VACANZE

> Grecia

> Salento

> Albania

> Crociere

> Yachts


BIGLIETTERIA

> Traghetti

> Autolinee

> Aerei

> Treni


SHQIP ENGLISH


> W. Union

> Offerte

> Area ADV


CONTATTACI


> Site map

PRENOTIME DHE BILETA PER UDHETIME ME TRAGETE ON-LINE

Disponueshmeria, prenotime paraprake dhe ne kohe reale!

 

 

PRENOTO ON LINE

 

 
 

ADRIA FERRIES

 PRENOTO ON-LINE

SHQIPERI | GREQI | MAL TE ZI

ITALIANO | ENGLISH | LOGIN AGJENSI UDHETIMESH

TIRRENIA

 PRENOTO ON-LINE

 
 
>> INSTRUKSIONE TE NEVOJSHME

Duke klikuar mbi “prenoto on-line” me disa klikime mund te prenotosh me tragetin qe deshiron e te paguash bileten me karte krediti, duke marre menjehere konfirmimin me kodin e prenotimit dhe bile ten qe do paraqitni ne zyren e imbarkimit diten e nisjes. Dergimi i biletes ne forme originale eshte i nevojshem vetem per udhetimet e brendshme te Greqise.

Ne zgjedhjen e tipit te pasagjereve (pika 2) per FEMIJET i referohet femijeve nga 4 deri 12 vjec (te pa mbushura akoma), per FEMIJET E VEGJEL i referohet femijeve nga 0 deri 4 vjec (te pa mbushura akoma).

Per prenotimin e formules kamping ne bord me kompanine Superfast Ferries eshte e nevojshme te na kontaktoni ne menure telefonie ose me e-mail.

Nese keni veshtiresi ne gjetjen e itinerarit te deshiruar, ne gjetjen e disponueshmerise apo ne gjetjen e OFERTAVE te para ne sitin tone te internetit e gjithashtu per cdo paqartesi apo shpjegim te metejshem, mund te na kontaktoni gjithmone ne numrin tone te telefonit 0836.801578, fax: 0836.802746 dhe me e-mail ne adresen tone info@elladeviaggi.it.

Oraret tona jane: nga e Hena ne te Premte nga ora 9:00 deri ne 20:00 (orar i vazhduar), te shtunen nga ora 9:00 deri ne 13:00 dhe nga ora 16:00 deri ne 20:00.

>> TRAGETE QE MUND TE PRENOTOHEN ON-LINE

       

VENTOURIS FERRIES: traghetti per GRECIA e ALBANIA    

     GRANDI NAVI VELOCI

ADRIA FERRIES: Traghetti da Ancona e Bari per DURAZZO    TRAGHETTI TIRRENIA  

EUROPEAN SEALINES, Traghetti da BRINDISI per Corfù, Igoumenitsa, Paxos e Zante    MONTENEGRO LINES: Traghetti da Bari e Ancona per il Montenegro     MINOAN LINES: Traghetti da Ancona e Venezia per la GRECIA

ANEK LINES: da Ancona e Venezia per la GRECIA

COTUNAV | HELLENIC SEAWAYS | BLUE STAR FERRIES | MOBY LINES

GRANDI NAVI VELOCI | TTT LINES | CORSICA FERRIES | SNAV | BLUE LINE

 

PER OFERTA SPECIALE, KAMINGJE NE BORD, SKONTO PER GRUPE, NA KONTAKTONI

 

PRENOTIME PER UDHETIME ME TRAGETE PA KARTE KREDITI

Ne rast se nuk deshironi te perdorni karten tuaj te kreditit per pagesen e biletes, mund  te verifikoni gjithsesi disponueshmerine dhe cmimet  nga siti yne e mund  gjithashtu te prenotoni duke  na kontaktuar  ne menyre telefonike, duke na dergone nje e-mail ose nje fax dhe vetem me pas te beni pagesen me fature bankare,  me fature poste ose nese gjendeni ne zone, mund te beni pagesen direkt ne zyren tone ne Otranto. Nje mundesi tjeter eshte te shkoni ne nje agjensi tjeter udhetimesh e per te na kontaktuar direkt nga kjo e fundit.

Ju lutemi qe ne kerkesen tuaj te specifikoni gjithmone portin e nisjes dhe te mberritjes, numrin e personave qe do udhetojne, moshen e femijeve dhe tipologjine e automjetit ose te kamperit.

Numri yne per prenotime eshte: 0039 0836 801578

Numri i fax-it eshte 0039 0836 802746, e-mail-i yne eshte: info@elladeviaggi.it


INFORMACIONE DHE PRENOTIME:

tel. 0039 0836 801578 - fax 0039 0836 802746

e-mail: info@elladeviaggi.it